Työssäoppiminen 20.4-29.4.2020

Otin tänään selvää asiasta nimeltä marmoritekniikka. Tämä tekniikka oli sellainen, josta en ollut ikinä ennen kuullutkaan. Marmoritekniikasta on todella hankalaa löytää tietoa netistä. Itse en ainaskaan meinannu mitenkään löytää tietoa tästä menetelmästä :/.
Mutta siiis marmoritekniikassa on kyse hiusten värjäämisestä marmorin tapaiseksi. Marmorihan siis näyttää kutakuinkin tältä:


Ja hiuksista marmoritekniikan avulla tulee esimerkiksi tällaiset:




Tämä oli siis aivan uusi juttu minulle, jota en ole koskaan ennen nähnyt. Tämä hiustenvärjäystapa on tapa, jolla saa hiukset todella erikoisen näköiseksi hienolla ja todella erilaisella tavalla. Tämä tekniikka on sama, mitä on käytetty kynsien tekemiseen jos on halunnut marmorityyliset kynnet.
Tässä lookissa on toodella hankalaa osata arvioida värimassan määrä ja sen usein tietää vasta sitten, kun on sitä jo asiakkaalleen kokeillut.
Tämä hiustyyli luodaan siten, että hapetevärin levittämisen jälkeen levitetään vielä vaalennusaineella tehdyt raidat. Mitä voimakkaammin vaalennusainetta levitetään, sitä voimakkaammin se vaalentaa.

Kommentit

Suositut tekstit