Työssäoppiminen 20.4-29.4.2020

Meillä oli tehtävänämme tänään pestä omat henkilökohtaiset työvälineemme. Teimme siis pesunesteen niille, poistimme karvat niistä yms. Pidän itse välineeni aina puhtaina, jonka takia niissä ei ollut oikein mitään likaa tms. Tässä on kuitenkin kuva välineistäni ennen pesemistä:


Näistä välineistä kuitenkin pesemättä jätin pinsetit, koska niitä en ikinä ole vielä ehtinyt käyttää. Myöskään saksia yms. En pessyt, koska ne voivat alkaa ruostua. Putsasin silti sakseni ja kaiken muun samantapaisen ihan vain paperilla niin, että ylimääräiset karvat lähtivät. Minua alkoi ärsyttää, koska en ottanut lähikuvaa joistakin harjoistani ennen pesemistä, koska niissä oli aika todella paljon hiuksia :/ 
Tässä on silti vielä lähikuva puhtaista harjoista, joissa ennen pesua ja putsaamista oli karvoja:



Pesuneste/ aine, jota käytin välineideni pesemiseen oli tehty vedestä ja normaalista tiskienpesu fairysta. Siinä oli myöskin ripaus extra hyvää tuoksua antavaa toisenlaista saippuaa :).
Mutta tässä on vielä kuva aineesta, jossa pesin välineeni:




Jouduin pesemään välineeni erikseen, koska meidän lavuaarimme on todella pieni (koska on siis vessassa tehty). Mutta seuraavaksi on kuva, jossa osa välineistäni on vedessä:



Ja lopuksi vielä kuva kaikista välineistäni puhtaina:)






Tämä tehtävä oli mun mielestäni ihan super kiva, koska sain puhdistaa välineeni ja se on aina todella tärkeää, että ne ovat puhtaita. Sain myöskin tehdä sen oikein rauhassa, jolloin ne puhdistuivat toivon mukaan extra hyvin!:).

Kommentit

Suositut tekstit